Meerveld Horses biedt pensionstalling aan voor paarden en ponys!

Meerveld Horses is gevestigd op het adres Portengen 6 in het buitengebied van Kockengen midden in het groene hart, zeer centraal tussen Utrecht en Amsterdam. Onze stal is 5 minuten vanaf de afrit A2 Breukelen en is tevens met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Een bushalte ligt op 50 meter afstand van onze stal. 

Onze prachtige accomodatie is gevestigd op een terrein van ongeveer 6 hectare. De accomodatie bestaat uit meerdere ruime paarden en pony boxen, 4 hectare weidegang, een grote buitenbaan, ruime paddock, longeervolte, wasplaats, kantine, toiletruimte en ruime parkeergelegenheid met mogelijkheid tot stallen van trailers. 

Wij bieden pony boxen t/m d pony maat aan een voor prijs van € 325,- per maand en paardenboxen voor € 375,- per maand. Alle boxen zijn lekker fris en open en hebben een bovenluik en open tralies waardoor de paarden/ponys altijd sociaal contact hebben met elkaar. De paarden staan op stro. (indien noodzakelijk is in overleg andere bodembedekking tegen meerprijs mogelijk).

In deze prijs is in begrepen 2x daags ruim topkwaliteit ruwvoer, 1x daags of indien gewenst 2x daags krachtvoer naar behoefte, 1x per week uitmesten en opstrooien vd gehele box (winter seizoen wekelijks en zomerseizoen wanneer nodig dit is o.a afhankelijk van weidegang etc) tussendoor opstrooien wanneer nodig. In het zomerseizoen weidegang mogelijk.

Tevens worden er door ons extra mogelijkheden tegen een meerprijs per dag aangeboden. Onder andere buiten zet service paddock, dagelijks mesten van uw box en trailer stalling. Prijzen hiervan zijn op aanvraag.

Het vervoeren (ophalen en/of wegbrengen) van uw paard is door ons ook te verzorgen. (prijs in overleg op aanvraag)

Er is bij ons een rustige en goede sfeer op stal wat wij zeer belangrijk vinden. En welzijn van de paarden komt bij ons op de eerste plaats.

Bij interesse en/of vragen gelieve telefonisch contact op te nemen met Sander op nummer 0641998382

Meerveld Horses
0641998382
Kockengen