Kom jij ons gezellige team versterker? Want wij zijn opzoek naar meerdere ruiter(s) voor op onze gezellige handelsstal Meerveld horses.

Vanaf 15jaar

Ben je handig met het rijden van verschillende paarden en ponys en vind je dit leuk om te doen en ben je niet bang aangelegd? Dan ben je bij ons op de juiste plek!

Wij zoeken iemand voor het rijden van verschillende paarden en ponys en die beschikbaar is meerdere dagdelen per week en voor zowel doordeweeks als in weekend zijn we nog hard opzoek!

Wat wij jou bieden?
– Een gezellig team, waar plezier in het werk voor op staat!
– Afwisselende pony’s en paarden.
Mogelijkheid om qua rijden veel ervaring op te doen en veel te leren.

Tevens kunnen wij voor aankomend schooljaar nog stagaires gebruiken. Wij zijn een erkend stage bedrijf. Wij bieden stageplekken aan voor alle niveaus paardenhouderij en dierverzorging.

Als stagaire help je mee met alle voorkomende werkzaamheden op ons bedrijf. Bij voldoende rijervaring is rijden ook mogelijk.

Wij bieden als erkend leerbedrijf jou de mogelijkheid om een hoop (rij)ervaring op te doen en alle kneepjes van het vak te leren op ons mooie paardenbedrijf.

Onze stal bevind zich in Kockengen regio Utrecht tussen Woerden en Breukelen.

Voor meer informatie over ons en ons bedrijf zie ook de website van Meerveld Horses!

Ben je enthousiast en herken jij jezelf in bovenstaande dingen, stuur ons een berichtje via marktplaats of via whatssapp op nummer 0641998382

Hopelijk tot snel!